jún
13

A sirály - 6. nap

| Szerző: candy747 | 12:31 am

Ma végre evett megint halat (hering, lazac) és csirkemellet is. A menüben ezen felül szerepelt még főtt tojás, az imádott dinnye és szárított lisztkukac, amiket szétdobáltam a fürdőben, és a vízbe is, h tanulja meg kihalászni onnan...:D Bár mondjuk nem volt nehéz dolga, úsztak a vízen. :D

 

Amúgy a tegnapi diétának megvolt az eredménye. Nem hízott túl sokat, ma 162 gramm volt. Ja és reggel még "hányt" is. Asszem betett a sok dinnye sajttal. :D Amúgy jól van, 6 nap alatt kb megduplázódott, ami jó jel, és elkezdtek eltűnni a pihetollak a szárnya végén. Ami vicces szokása, a reggeli fittness edzés mellett, hogy szarás előtt csinál egy hátramenetet, csak hogy jó messzire ki tudja lőni. :D Elég mókás (lenne, ha nem nekem kéne takarítanom utána...:D) Amúgy a "fészkébe" pl nem piszkít. Lehet csak véletlen. :D De legalább nem tiszta szar, mint pl a kiskutyáink otthon. :D Mára ennyi, csak még egy dolog, sirályt nevelni nagyon drága. :D Úgyhogy, ha lehet senki ne utánozzon. :D Lassan kiesz a vagyonunkból, pedig még csak kb 1,5 hetes...:( Persze etethetném szeméttel is, na de azért legalább fiókaként kapja meg ami kell, hátha előbb elrepül...:D Jó éjt!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kissandreams.blog.hu/api/trackback/id/tr28805100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása