jún
11

A sirály - 5. nap

Címkék: sirály | Szerző: candy747 | 1:34 pm

Ma annyira nem akar enni, illetve halat. A dinnyét sajttal befalta. (Lassan bort is kér hozzá. :D) Úgy látszik ma vega napja van. Viszont nőtt, 146 gramm. Ja és jelentem, a madár csíp. Már kezdi egyáltalán nem díjazni, ha felveszem. Ami elég ijesztő, tekintve, hogy ha már most le akarja tépni az ujjaimat, 1 hét múlva már a karomat is félthetem. Ajjajjj, ideje beszerezni valami kesztyűt, :( Ja és lassan már a kalitka ajtaján sem tudom betuszkolni. :D Szerintem az éjszakai lefektetéssel is gondok lesznek. Egyenlőre jó, mert csak nappal bitorolja a fürdőt, de azért este még nekünk is megadatik a mosakodás öröme. Viszont ahogy nő, lehet éjjelre is ott kell majd hagynom. Na akkor lesz majd érdekes. A zuhanyozás egy sirállyal. Ja és ha majd megtanul repülni, akkor majd mehet a mi a wc-be, ő a fejünkre tojik játék. :D Mondjuk az még egy idő (pár hét), remélem azt már nem itt tölti, ill nem bent. :D Ezen megy még mindig az agyalás, viszgára készülés helyett. :( Úgyhogy megyek is tanulni...:D Sirályból mára talán ennyi elég...:D

A hajnali videó és a sirály reggeli rutinja: futkosás, tollászkodás, nyúztozkodás, ugrálás (alias reggeli torna) valamint a fürdő. (2:28 és 4:00)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kissandreams.blog.hu/api/trackback/id/tr728799574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása